miercuri, 8 decembrie 2010

AMD lansează Phenom II Black Edition cele mai puternice procesoare din serie, cu şase şi două nuclee

AMD a anuntat marti lansarea a doua noi modele de procesoare desktop Black Edition, unul dintre ele fiind vârful de gama al seriei cu sase nuclee, AMD Phenom II X6. Aceste procesoare se alatura seriei de chipseturi AMD 8 si recent lansatei serii de placi grafice ATI Radeon HD 6000, ce ofera o experienta extraordinara 3D cu performante multimedia accelerate GPU. Cu aceste tehnologii entuziastii se pot bucura de cea mai buna experienta vizuala pe un PC cu tehnologie VISION Black de la AMD.

Procesorul AMD Phenom II X6 1100T este noul vârf de gama pentru procesoarele desktop AMD ce ofera functionalitati de top cum ar fi multiplicatori de ceas deblocati, tehnologie Turbo CORE si performante pe sase nuclee.

Procesorul AMD Phenom II X2 565 Black Edition este o alternativa accesibila pentru entuziastii în cautare de capabilitati de personalizare a performantelor.

Cerintele tot mai mari de continut media HD si 3D au creat un nou standard pentru experienta vizuala. Tehnologia VISION de la AMD este orientata catre utilizatorii care cauta un nou PC ce combina performantele multi-core, optiuni multiple ale platformei PC, continut video HD si grafica 3D.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu