duminică, 21 noiembrie 2010

BlackBerry lansează PlayBook, rivalul iPad-ului VEZI VIDEO

PlayBook este o tableta mai mica si mai usoara decât iPad. Va avea un ecran de 7 inch, fiind cu 50% mai mic decât iPad si va cântari 400 de grame, fata de cele 680 ale rivalului sau. În plus, va avea doua camere, pe fata si pe spate.


Research in Motion (RIM) a aratat tableta pentru prima oara noaptea trecuta si a anuntat ca va fi lansata la începutul anului viitor în SUA, iar pe parcursul lui 2011 si în restul lumii.


PlayBook va putea fi folosit ca un al doilea ecran, mai mare, pentru BlackBerry, prin wireless. Când nu se va afla în raza Wi-Fi, va putea folosi un serviciu mobil precum 3G pentru a accesa internetul, legându-se printr-un BlackBerry.


Tableta va functiona însa si ca un aparat de sine statator. Directorul executiv de la RIM Jim Balsille spune ca scopul sau este sa prezinte întreaga experienta web a unui computer, incluzând abilitatea de a utiliza Flash.


Seful de la Apple Steve Jobs nu a dorit sa foloseasca Flash pe iPad, pe motiv ca are prea multe bug-uri si foloseste prea multa baterie.


RIM nu doreste însa ca Playbook sa fie destinat exclusiv afacerilor, ci chiar a luat legatura cu Electronic Arts pentru a-i ajuta sa lanseze produsul.


RIM nu sunt singurii rivali ai iPAD-ului. Dell a scos propria tableta în august, denumita Streak. Samsung vrea sa lanseze Galaxy Tab luna viitoare, iar Cisco va aduce la anul tableta Cius.


View the original article here


The Gift Basket Connectory is the ultimate resource for the Gift Basket Industry. How-to videos, guides, templates, supplier lists and more


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu