miercuri, 17 noiembrie 2010

Prima masă multitouch produsă în România VEZI VIDEO

 Prima masa multitouch produsa în România vine sa destrame tot ceea ce stiam despre acest obiect banal. De exemplu, îndemnul: la masa nu ne jucam nu se mai potriveste ca altadata.

"Avem o aplicatie care ilustreaza o suprafata de apa pe care o deranjam cu degetele, parca le bagam în apa, avem si doua barcute sa vedem cum interactioneaza cu atingerile", explica Florin Benga, directorul proiectului de la TomTouch.


Daca vreti sa va uitati la fotografiile din vacanta nu mai trebuie sa aduceti albumul de familie, ci puteti sa va uitati la poze direct din masa. Daca sunteti cu cei dragi, pozele pot fi marite, micsorate, rasucite pentru ca toata lumea sa le vada.


Masa poate interactiona cu obiectele asezate pe suprafata sa. Astfel, un videoclip de pe telefonul mobil poate fi vizionat pe masa doar prin asezarea mobilului pe aceasta. Pretul porneste de la 9.500 de euro.


Simply and quickly add blog commenters into your autoresponder series. Integrates with any autoresponder on the market even custom responders. Payout is 50% to affiliates! Imagine thanking your blog commenters with a free gift to their email!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu