marți, 16 noiembrie 2010

RockMelt, noul browser care vrea să bată Firefox, Chrome şi IE la Facebook

 “Daca am fi stiut de Facebook, Twitter si Google în ’92 sau ’93, le-am fi integrat în browser,”spune Marc Andreessen, fondatorul primul browser din istoria internetului, Netscape, si principalul finantator al RockMelt. “Aceasta este o oportunitate de a ne întoarce si de a face lucrurile cum trebuie.”

Pe o piata a browserelor tot mai încinsa RockMedia, browserul lansat duminica în beta, spera sa se diferentieze de competitori prin functiile ultra-sociale în jurul carora a fost construit.


La prima vedere RockMelt nu e foarte diferit de orice alt browser, singura diferenta notabila de design fiind cele doua coloane înguste din stânga ?i din dreapta paginii.  În timp ce sidebar-ul din stânga afi?eaza prietenii cu care utilizatorul interac?ioneaza cel mai des în re?elele sociale,  cel din dreapta e populat de icon-urile re?elelor sociale preferate ale acestuia - deocamdata doar Twitter ?i Facebook  -  ?i feed-urile de RSS ale celor mai accesate site-uri.


Simply and quickly add blog commenters into your autoresponder series. Integrates with any autoresponder on the market even custom responders. Payout is 50% to affiliates! Imagine thanking your blog commenters with a free gift to their email!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu