joi, 18 noiembrie 2010

TOP 10 cele mai tari case de vedete VEZI FOTO

 Un TOP 10 al celor mai luxoase resedinte ale celebritatilor.

10. Jennifer Lopez si Marc Anthony traiesc pe picior mare într-o vila de 10 milioane de dolari din Hidden Hills, California. Cele doua vedete au 9 dormitoare, 12 bai, piscina, teren de tenis, un cinema cu 20 de locuri, studio de înregistrari si o crama.


 


09. Beyonce a dat un tun imobiliar si toata lumea se întreaba cum. A platit doar 500.000 de dolari pe o vila la malul oceanului, în Miami, iar gurile rele, dar cunoscatoare, spun ca doar piscina din fata casei costa cam 200.000 de dolari.


 


08. În 1993, P. Diddy (desi în 1993 îl chema Puff) si-a cumparat o casa de-a murit tot Miami-ul de ciuda. A dat pe ea 14,5 milioane de dolari, dar a meritat. Doar casa are peste 1.800 de metri patrati. 9 dormitoare, 12 bai, piscina si un doc pentru ambarcatiunile personale.


 


07. Nimeni nu poate estima cât costa casa lui Bill Gates. Aceasta are un sistem computerizat unic în lume. Fiecare vizitator capata automat un cod, iar atunci când intra într-o camera sistemul regâdeste temperatura, lumina su mizica în functie de preferintele persoanei respective.


 


06. Brad Pitt si Jennifer Aniston si-au cumparat, pe când erau împreuna, o proprietate pe care au renovat-o în asa fel încât valoarea ei crescuse de vreo 7 ori în momentul în care cei doi s-au despartit. Adica 28 de milioane de dolari. Cei doi si-au construit în curte chiar si un centru spa unde puteau sa se relaxeze ori de câte ori aveau nevoie.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu