miercuri, 17 noiembrie 2010

Playstation 4 ar putea fi lansat în 2012

 Mai multe jocuri create special pentru Playstation 4 sunt deja în faza de dezvoltare, iar specialistii cred ca noua consola ar putea aparea pe piata în 2012, potrivit Yahoo News. Un anunt oficial din partea Sony nu exista momentan.

Expertii spun ca acest lucru nu înseamna ca noua consola este gata, ci ca dezvoltatorii jocurilor au fost deja informati asupra tehnologiei pe care sa o foloseasca pentru ca jocurile sa fie compatibile cu Playstation 4 si sa iasa pe piata în timp util.


Playstation a fost lansat în 1994, PS2 în 2000, iar PS3 în 2006, ceea ce ar însemna ca lansarea PS4 în 2012 ar fi plauzibila.


Daca PS4 va fi lansat în urmatorii ani ramâne de vazut, cert este ca Presedintele Sony Computer Entertainment Kaz Hirai a declarat într-un interviu recent ca noua consola  nu va renunta la discurile optice, chiar daca acum exista o tendinta de downloadare a jocurilor direct de pe internet.


Simply and quickly add blog commenters into your autoresponder series. Integrates with any autoresponder on the market even custom responders. Payout is 50% to affiliates! Imagine thanking your blog commenters with a free gift to their email!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu