marți, 16 noiembrie 2010

Trei containere de gunoi au fost transformate în piscine, la New York

Toropiti de caldura, new-yorkezii au acum sansa sa se racoreasca în plin centrul metropolei americane. Municipalitatea a amenajat trei piscine în Park Avenue. Ele pot fi montate si demontate cu usurinta, apoi refolosite pentru ca la baza sunt de fapt containere de gunoi.


La prima vedere pare o piscina absolut banala. Dar sub puntea de metal sta ascuns un urias container, care servea pâna nu demult la depozitarea gunoiului. A fost curatat si învelit în plastic, iar acum este perfect pentru a te racori într-o zi calduroasa de vara. Campania, aflata la al treilea an consecutiv, se bucura de mare succes. Primul sau avantaj: accesul este gratuit, dezavantajul ar fi ca pe o durata limitata.


Înconjurati de zgârie-nori, americanii apreciaza astfel de activitati. Piscina dispune de cabine de schimb, toalete si dusuri. Nimic de reprosat primariei din New York care a venit cu aceasta initiativa. Din pacate programul se desfasoara pe o perioada limitata, în primele trei sâmbete ale lunii august între orele 7 dimineata si 1 dupa-amiaza.


Simply and quickly add blog commenters into your autoresponder series. Integrates with any autoresponder on the market even custom responders. Payout is 50% to affiliates! Imagine thanking your blog commenters with a free gift to their email!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu