luni, 15 noiembrie 2010

Un ziar britanic sfătuieşte englezii să îşi cumpere case în România, precum Prinţul Charles

Cotidianul britanic The Daily Mail scrie ca Printul Charles este îndragostit de Transilvania, poate si datorita faptului ca familia regala britanica se trage din familia lui Vlad Tepes, cel care a inspirat legenda lui Dracula.


Printul Charles a vizitat Transilvania pentru prima oara în 1998, iar acum are mai multe case în regiune. Lucrarile de restaurare la ultimele sale achizitii vor fi gata în curând. Printul va transforma casele sale în pensiuni, atunci când nu locuieste în ele.


The Daily Mail enumera si motivele pentru care printul britanic s-a îndragostit de Transilvania.


"Este extrem de frumoasa si este considerata de multi comoara României. Transilvania are paduri, lacuri, orase, se ajunge bine acolo si toata lumea a auzit de ea", spune Edward Russell, proprietarul site-ului homesinromania.co.uk.


David Cox, agent immobiliar pentru Property Frontiers din UK crede ca în Transilvania exista doua locuri foarte interesante pentru britanici. Unul dintre ele este orasul Cluj-Napoca.


"Are cea mai mare universitate din România si aici vin foarte multi studenti straini pentru a studia, ceea ce înseamna multi chiriasi. Aeroportul tocmai a deschis un nou terminal si Nokia are aici unul dintre cele mai mari centre de telecomunicatie", scrie ziarul.


Brasov este un alt oras românesc iubit de englezi. "Apartamentele de aici sunt fie noi, fie în cladiri traditionale", spune agentul imobiliar.


The Daily Mail aminteste ca Transilvania este una dintre cele mai vizitate zone din tara, iar preturile proprietatilor sunt scazute fata de alte zone din Europa de Est. Proprietatile pot fi cumparate fara restrictii, însa, cetatenii non-UE trebuie sa îsi faca întâi o companie în România.


Ziarul precizeaza ca nu va fi usor pentru britanici sa-i calce pe urme Printului Charles, însa, recompensele vor fi extrem de satisfacatoare.


Reflectaffirm Tm is a revolutionary new tool to imprint an affirmation in your mind. It works on a conscious but also on an unconscious level. Reflectaffirm Tm will accelerate your road to success! Bonus ebook as a gift included!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu