vineri, 19 noiembrie 2010

Concerte mai frumos mirositoare: vânzări record la toaletele de buzunar

Gata cu tufisurile considerate o binecuvântata Armata verde a Salvarii pe marginea drumului, gata sa ofere la mare nevoie un mic si temporar adapost. Participantii la concerte care simt ca mor daca nu se adapostesc într-un tufis când vine vremea deshidratarii, pentru ca locurile special amenajate pentru asta sunt arhipline, îsi pot cumpara contra a 5-6 euro propria lor toaleta de buzunar.

Toaletele de buzunar se vind cel mai bine in perioada Craciunului

Inventia consta într-o punga ce contine un tampon, care, la nevoie, în contact cu lichidul se transforma în doar câteva secunde în gel. E considerata de producatori ideala pentru populatia masculina cuprinsa între 3 si 103 ani, plecata de acasa în vacanta, la o petrecere în aer liber sau la un concert, dar asta nu înseamna ca femeile nu au acces la ea, tin sa precizeze, chiar daca este preferata în majoritate de barbati.

Toaletele de buzunar, care-s de marimea unei manusi, au ajuns ultrarapid un must have de petrecere, statisticile aratând ca anul trecut, de Craciun, scrie dailymail.co.uk, vânzarile au crescut cu mai mult de 250 %, iar vara cu peste 50%, având vârfuri de crestere si în perioada festivalurilor de orice fel.  


Join today and receive tele-class training, downloadable Music Journals, expert interviews, members forum and more. Plus your bonus gifts are waiting inside too. Run by music business expert Kavit Haria


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu