marți, 16 noiembrie 2010

Un avion Boeing 747 a fost transformat într-o casă eco VEZI VIDEO

 Boeing 747 transformat în locuinta / FOTO: automotto.org

O femeie a muncit patru ani sa-si faca o casa într-un avion de pasageri.


O tânara din California, Statele Unite, a cumparat un aparat de zbor scos din uz si cu ajutorul unui arhitect priceput si cu foarte multi bani a reusit sa îl transforme într-o locuinta eco.


La prima vedere nu oricine poate realiza ca aceasta constructie a fost cândva un Boeing 747.
Francie Rehwald a vazut în vechitura abandonata într-un cimitir pentru avioane un potential urias.
A cumparat-o cu 100.000 de dolari si, ajutata de un arhitect bun, a pus la punct planurile viitoarei sale case. Totul s-a întâmplat în urma cu patru ani. Acum proiectul este aproape de final.


"Au fost momente în care îmi spuneam: ce-am facut? Dar acum ca am ajuns atât de departe, nu ma mai pot întoarce. Pot doar sa continuu, sa perseverez. Este o structura incredibila", a declarat Francie Rehwald, proprietara avionului-casa.


Locuinta se doreste una eco. Aproape toate materialele folosite sunt reciclabile, iar un sistem de panouri solare va acoperi consumul de energie. Dar constructia nu a fost deloc usoara.
Bucatile din fostul avion au fost transportate cu elicopterul si pentru utilizarea lor a fost nevoie de aprobari din partea a 17 agentii guvernamentale.


Simply and quickly add blog commenters into your autoresponder series. Integrates with any autoresponder on the market even custom responders. Payout is 50% to affiliates! Imagine thanking your blog commenters with a free gift to their email!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu